Årets favoritinredning från Boldliving.se

Boldliving inredning online

Årets favoritinredning från Boldliving.se: Heminredning är en av det absolut hetaste ämnena på nätet just nu och i e-handeln. Det har alltid varit lite av en statusikon att ha det fin i hemmet. Det finns en inredningsstil som sticker ut och också bara växer och växer på marknaden globalt. Skandinavisk inredning kombinerad med modern är väldigt populärt och växer så det knakar.

En butik som satsar stenhårt på just detta är Boldliving.se. En svensk e-handel som startades upp under 2017. Vi på Modiator har valt och rekommendera några av våra favorittips på inredning och design från denna butik. Det är vår och läge att våga lite mer färg i vardagen. Allt från en rolig tandborstmugg till en skön fåtölj eller filt. Det är viktigt att man kan gå in i ett rum och känna sig hemma, då har man lyckats. Inte bara för en själv utan också för gästerna på besök. Dem ska känna sig hemma även om det inte är deras egna hem.

En smart inredningsbutik på nätet

Hos Boldliving.se hittar du en massa härlig inredning som skapar just denna stämning du vill åt. Det är viktigt att man kollar ordentligt omkring sig innan man väljer vilken butik och vara som ska inhandlas. Hos Boldliving.se erbjuder man alltid 30 dagar öppet köp samt fri frakt över 900 kr. En rimlig gräns med tanke på att de flesta produkterna kostar där omkring så man kommer snabbt upp i en fri frakt. Är det designinredning till hög kvalitet du är ute efter så är Boldliving ett utmärkt val för dig som är ute efter lite nytt i hemmet. Kolla in deras underbara och snygga soffbord också.

Inredning för alla stilar och smaker på Boldliving.se

Jag har såklart tänkt passa på att klicka hem lite vårnytt från deras nyheter och några utav dem produkterna får ni länk till härnere. Ett tips till vardagsrummet och sovrummet är att kolla in deras härliga belysning och lampor. Taklampan och fjäderlampan Eos Vita Copenhagen är en klar favorit. Finns i en massa storlekar och färger för att kunna anpassas till alla rum och stilar.

More from Jacob Engström

HOT GIRLS vs FAST CARS

HOT GIRLS vs FAST CARS View at DailyMotion
Read More