Skandinavisk inredning och belysning inför hösten

Skandinavisk inredning och belysning inför hösten

Nu börjar det närma sig och sommarens ljusa och varma dagar byts ut mot lite kallare väder. Under hösten så blir det också mörkare ute och vad är då inte mysigare än att få tända upp de snygga lamporna i hemmet. Hos Boldliving.se erbjuder man en massa härliga golvlampor, taklampor och bordslampor i snygg skandinavisk design.

Kika också in Top 10 cars of the Dubai police

Boldliving är en svensk inredningsbutik på nätet som fokuserar på att erbjuda ett noga utvalt sortiment av snygga designprodukter. Nu när hösten närmar sig så är det som varje år väldigt stort fokus på belysning och hemtextil. Man vill lysa upp hemmet när mörkret gör sig redo för vintern. Vita Copenhagen är ett mycket känd danskt varumärke som också är experter på unik design. Vita har på senare dagar blivit väldigt kända för sin snygga Eos fjäderlampa. En taklampa som passar utmärkt att placera i sovrummet.

Mysig stämning med inredning i höst

Den skapar en mysig och harmonisk stämning i ditt hem. Under hösten kan det också vara kul att få bjuda på lite härliga middagar med tända ljus. Då måste vi bara rekommendera de otroligt snygga glasunderläggen från Svensk Marmor. Dessa är framtagna av 100 procent svensk ekebergsmarmor. Ett material som varit grundpelarna i byggandet av Dramaten och Grand Hotel i Stockholm. Med andra ord har denna marmor en lång historia bakåt i tiden och är väldigt exklusiv.

Boldliving.se visar vägen

Hos Boldliving hittar ni en massa produkter från Svensk Marmor till riktigt bra priser jämfört med många andra inredningsbutiker. Kolla också in deras snygga förvaringsboxar i samma material. En box att förvara både smycken och andra mindre föremål på ett lyxigt sätt.

Vi på Modiator hoppas att ni haft en underbar sommar och gör er redo för en fantastisk höst. Så är ni ute efter att uppgradera ert hem en aning så besök Boldliving.se för att antingen fånga lite inspiration eller beställa. Här på redaktionen har vi precis fått hem några snygga kuddar som pryder vår soffa i loungen. Butiken erbjuder nämligen en snabb leverans på 3-5 dagar, fri frakt samt schyssta villkor.

More from Sebastian Plengier Ehrnfelt

JAY LENO checking out the F-TYPE V8 S

The car loving Jay Leno is back and this time he shows...
Read More