Top 10 Unsuspectingly FAST Cars!

Kan det vara … en livsmedelsbutik? En fotbollsmamma? NEJ! Det är en 1000 + hk-sovvagn som klarar av STREETS! Dessa bilar är byggda för att chocka alla som vill tävla på allmänna vägar. Allt från en fabrik som ser kort box Chevy Silverado till Farm Truck du har alla sett på Street Outlaws! Det här är de fordon som vi älskar mest!
1320Video ger de bästa streetbilvideoarna från hela världen! Drag Week, Streetcar Takeover, King of the Streets, Texas Invitational, Stockholm Open och ett antal No Prep races för att nämna några! På vår kanal ser du allt från en 2000 + hk twin turbo Lamborghini Gallardos till 800 + hk fyra-cylindriga Toyota MR2s! Bilracing är en sann adrenalinhopp, och vi är här för att leverera det mest INSANE-innehåll på nätet! Bilkrascher, turboladdade gatorbilar, olaglig street racing, busted av polisen, Street Outlaws … du heter det, vi har det! Så luta dig tillbaka, fäst i och prenumerera på vår YouTube-kanal för det senaste och bästa bilinnehållet på YouTube!

 

More from Jacob Engström

Used 2010 Mitsubishi Lancer Evolution GSR – Custom Cars Indianapolis, IN

car cars auto speed race “car 2015” “car 2016” “the car” “fast...
Read More