OpenText Innovation Tour till Stockholm

OpenText™ (NASDAQ: OTEX, TSX: OTC), en global ledare inom Enterprise Information Management (EIM) presenterar idag konferens-serien Innovation Tour 2016/17. Konferenserna kommer hållas i åtta oika städer runt om i världen från och med den 29:e november, 2016 till och med den 30:e mars 2017. Flera framträdande chefer inom OpenText som Mark J. Barrenechea, CEO och CTO, Steve Murphy, President och Muhi Majzoub, EVP Engineering kommer hålla föredrag på evenemangen i Sydney, Singapore, Tokyo, Londo, Paris, München, Stockholm och Eindhoven.

– Över hela världen kommer OpenText att knyta an direkt till tusentals kunder och presentera OpenTexts vision av den digitala världen och framtiden för information, sa Mark J. Barrenechea, CEO och CTO. Från starkt kundengagemang till djupa affärsiniskter, är information ändå den skillnad som driver innovation och tillväxt, hjälper våra kunder att upptäcka nya möjligheter och möjliggör dem att fortsätta vara konkurrenskraftiga marknadsledare.

Gästerna på alla Innovation Tour-evenemang kommer att få uppleva nästa generations digitala plattform, OpenText Release 16 på nära håll och det senaste inom utvecklingen för OpenTexts Enterprise Information Management (EIM)-lösningar, specifikt utformade för att gynna de viktigaste affärsmålen som driver digital transformation.

– Genom hela OpenText Innovation Tour kommer vi att dela med oss av vår vision av den digitala världen och berätta hur information möjliggör våra kunders digitala transformationsresa från engagemang till insikt, fortsatte Barrenechea. En viktig del av denna vision är OpenText Release 16, världens första överskådliga, digitala EIM-plattform, utformad för att köras i molnet och on-premises. Under våra evenemang i Asien-Stillahavsområdet och Europa kommer vi avslöja en mängd förbättringar i Release 16-portfolion, inklusive Enhancement Pack 1 (EP1) som kommer möjliggöra våra kunder att skapa ett bättre sätt att arbeta i en digital värld.

Utöver föredragen från både chefer och kunder kommer varje evenemang att demonstrera ledande OpenText-teknik och lösningar i dedikerade, mindre föredrag.

För mer information och för att registrera dig till någon av OpenText Innovation Tour-evenemangen, var god besök: https://www.opentext.com/campaigns/innovation-tour 

More from Sebastian Plengier Ehrnfelt

Panasonic-kameror i NEPs första europeiska 4K OB-buss

NEP producerar två matcher per omgång i den schweiziska högsta divisionen under...
Read More