Jämför privatlån och microlån hos Penza.se

Är du ute och letar efter billiga privatlån och microlån? Visst är det inte en lätt match att försöka jämföra och lista de bästa långivarna och bankerna själv. I Sverige lånar folk pengar dagligen. Det är också något som alla har gjort eller kommer göra någon gång under livet. Vi på Modiator har hittat en ny finansiell sajt som just fokuserar på att låta användare jämföra Sveriges banker och låneinstitut för att hitta det bästa lånet med villkor som fungerar enligt din ekonomiska situation.

Penza.se är en ny tjänst och jämförelsesajt där som nämnt ovan låter personer som är ute efter att låna pengar hitta jämföra olika banker och långivare för att pressa marknaden. Penza Finans som sajten heter vill att du inte ska bli blind i den lånedjungel som idag finns. Antingen om du är ute efter att ansöka ett lån för att köpa en ny bil, renovera din bostad, ta en semester eller helt enkelt lösa andra lån så har Penza.se listan och tjänsten för dig.

Penza.se fokuserar idag på att erbjuda olika privatlån men du kan också hitta snabblån i form av sms-lån eller micro-lån. Dessa sistnämnda är en smart rekomendation för dig som vill ha pengarna snabbt, kanske redan samma dag.

privatlan-lana-pengar-jamfor

Vad är ett privatlån?

Ett privatlån är ett lån där du som låntagare inte behöver någon säkerhet för att ta ut. En säkerhet kan exempelvis vara den bostad du ska köpa (Bolån) eller den bil som man önskar köpa. Genom att du inte behöver lämna någon säkerhet för ett privatlån betyder det också att du inte behöver berätta vad du ska låna pengarna till. Privatlån kan också hos många banker och låneinstitut kallas för “Enkla Lånet”, “Blancolån”eller “Lätta lånet”. Alla dessa är samma sak, dvs ett privatlån.

Här kan du hitta lån från 5 000 kr upp till 500 000 kr och en återbetalningstid på 1 år – 15 år. Vilken ränta som sätts bestäms individuellt hos den bank eller långivare som du vänder dig till för att ansöka om ett privatlån. Men på Penza.se kan ni se att många alternativ har en ränta fr 2,95% – 33%.

Ansök privatlån

Det är alltid viktigt att du jämför ordentligt hur lånemarknaden ser ut i dagsläget. Räntor och avgifter är något som kontinuerligt förändras (följer reporäntan), så ofta är det svårt att veta exakt hur det ligger till just nu. Därför rekommenderar vi på Modiator att du klickar in dig hos Penza.se och göra en kostnadsfri bankjämförelse direkt i webben. Du behöver aldrig vara i kontakt med någon utan första kontakt kommer till när du valt rätt långivare och gjort en ansökan. Det flesta banker gör också en kreditprövning genom UC. Mer om detta står under varje bank och låneinstitut.

Ansökan görs ofta i två-tre steg och tar inte mer än några minuter.

Lycka till med att låna pengar smart!

More from Sebastian Plengier Ehrnfelt

MASERATI MAIN SPONSOR OF THE 31ST TURIN FILM FESTIVAL

The partnership between Maserati and the world of cinema continues. The House...
Read More