Sponsrad video: Premiär för Audi SQ7 TDI


Nu är den här. Audis första S-modell i Q7-familjen. Nya Audi SQ7 är världens mest kraftfulla dieseldrivna SUV. Med en 4,0 liter V8 och 435 hästkrafter kommer denna familjebil ta dig snabbt fram på vägarna.

Den nya bilen är också utrustad med världsunik teknik som en elektrisk kompressor som gör att bilen blixtsnabbt kan ge luft till turboaggregaten för maximal effekt. En kraftfull SUV med låg förbrukning per mil.

Så här berättar Audis utvecklingschef Dr Stefan Knirsch om bilen:

” En V8 TDI-motor med förbrukning som en sexcylindrig motor tack vare nya tekniska lösningar som elektrisk driven kompressor. Det gör SQ7 TDI till världsunik i konkurrensen och understryker ytterligare Audis devis Vorsprung durch Technik. “

Kika in videon högt upp i inlägget för en första blick av nya Audi SQ7 i samarbete med den kommande actionfilmen Captain America: Civil War där bilen är med.

Detta är ett sponsrat inlägg från Audi

 

Tags from the story
,
More from Sebastian Plengier Ehrnfelt

Delta 88 Ips Mega Yacht

Delta 88 Ips during initial seatrials across the baltic sea we are...
Read More