Rabatto.nu erbjuder Sveriges bästa rabattkoder

Att vara ute efter aktiva rabattkoder är inte ovanligt. Det har nog de flesta av er varit någon gång. Men att sitta på Google och söka efter aktuella rabattkoder på den butik du vill handla på slutar ofta med att man hittar ogiltiga koder. Många, eller majoriteten av alla rabattsidor är dåliga och luras med sina koder för att få dig och många andra att komma in på deras hemsida och titta på reklam.

Rabatto.nu såg ett problem med detta och har nu skapat sin egna tjänst som ska hjälpa oss att handla mer förmånligt. Dvs spara pengar vid vårt nästa köp. Pengar som vi istället kan lägga på en resa, en middag eller en bio. Många rabattkoder som hittas på sajten har kampanjer där du sparar över 50% på ordern. Detta kan alltså betyda att man får sin drömprodukt för halva priset, fantastiskt.

Idén och målet är hur som helst att se till att alltid ha uppdaterade och aktuella kampanjer redo för besökare och kunder på hemsidan. Det kommer vara den viktigaste punkten, att se till så kvalitet upprätthålls.

Jag gjorde själv ett litet test för att se hur snabbt man kunde hitta en kod som passade just mig. Jag sökte på Nelly.com rabattkod och det tog mig inte mer än några sekunder så var jag inne på Nellys hemsida med min kod redo att aktivera i kassan. Och ja den fungerade.

Det ska bli intressant och se hur Rabatto.nu kommer att utvecklas men som det ser ut nu så är många butiker på väg in i samarbete vilket betyder att det snart kommer finnas hundratals smarta kuponger att ta del av.

Ni kan själva gå in på sajten och testa tjänsten! Lycka till med er nya smarta shoppingupplevelse. 

Tags from the story
,
More from Sebastian Plengier Ehrnfelt

ADRIEN BRONER- ABOUT BILLIONS EPISODE 3

Adrien Jerome Broner the American professional boxer has started his own reality show on...
Read More