Så ökar du värdet på din bostad innan försäljning

Det är marknadsplatsen för inredning Roomly.se som idag skriver 10 smarta tips på hur du kan öka värdet på bostaden innan försäljning. Det är inte en hemlighet att bopriserna idag ligger på rekordnivåer. Detta gör då att fler blir sugna på att sälja och få ut maxpris från köpare. 

Roomly.se har listat 10 tips på hur du ska tänka inför försäljningen och vilka metoder som man bör ta för att just få ut det mesta av sin bostadsaffär. Sajten menar att man inte behöver lägga ner hundratusentals kronor på renoveringar och fix. Det finns tidseffektiva och sparsamma val att göra för att få till det lilla extra.

Det handlar mycket om att veta hur spekulanterna på bostaden tänker och hur man skapar känslan som dessa enkelt kan applicera i sina egna liv. Hur kommer det se ut när jag bor här?

Man ska försöka att få bort så mycket småsaker som möjligt och personliga fotografier är inget att rekommendera. Detta skapar fel känsla för spekulanterna som är där för att själva skapa sig en hemmamiljö.

Kök och badrum är de två rum som är viktigast och bör prioriteras före allt annat. Ofta är badrummet en stor utgift att renovera vilket då betyder att köpare vill ha detta fräscht redan vid inflytt.

Här hittar ni hela listan på 10 billiga och smarta knep som ökar värdet på din bostad 

More from Jacob Engström