Sponsrat inlägg: BI Norwegian Business School | A Flying Start

Intresserad av kanske flytta till världens rikaste land? Nu har nämligen BI Norwegian Business School i Oslo en rolig kampanj igång. En kampanj som ska visa upp Oslo som en stad där internationella studenter snabbt lär sig att känna sig som hemma.

Under hela kampanjen kommer en utvald student/elev att få hans/hennes namn och intressen annonserade i hela Oslo på bland annat affischtavlor och posters men även tidningsannonser och TV-reklam. Personen kommer med andra ord bli stor kändis i stan.

To.m. läskautomaterna i skolan kommer att ha specialgjorda burkar med studentens namn på. Och för att krydda på lite extra kommer andra elever på skolan få belöningar om de lär sig uttala personens namn korrekt.

Kolla in videon ovan och se hur kul det hela är!

 

Detta är ett sponsrat inlägg 

More from Sebastian Plengier Ehrnfelt

Jay Leno and a custom high-octane Abarth

Abarth sure is a cool car. A small car with a large...
Read More