Samsung Dunbar Experience – Trailer

Har du någon gång undrat över vilka som egentligen är dina riktiga vänner? Och kanske vilka som verkligen går att lita på?
Nu behöver du inte längre fundera på detta mer. Samsung har tillsammans med Professor Robin Dunbar tagit fram The Dunbar Edge Experiment. Ett nytt och interaktivt test som kommer hjälpa dig att ta reda på just vilka fem personer som du alltid bör ha nära.

I testet så kommer du sättas i häpnadsväckande situationer där du blir tvungen att svara på frågor som, vem hade ställt upp?
Enligt Dunbars forskning visar det sig att vi inte kan hålla fler än 150 personer i vår närmaste vänkrets på en och samma gång. 15 personer av dessa brukar ses som nära vänner och endast fem några du verkligen kan lita 100% på.

Med nya Samsung Galaxy S6 edge+ kommer du åt dina fem viktigaste kontakter direkt på kanten av skärmen. Vågar du ta reda på vilka dessa fem är? Testa här: http://www.samsung.com/se/thedunbaredgeexperiment/

Kika in videon ovan och som visar hur det går till.

Detta är ett sponsrat inlägg från Samsung

Tags from the story
,
More from Sebastian Plengier Ehrnfelt

Se Seinabo Sey uppträdda på busslinje 55 i Göteborg

Den 7 september hölls en ovanlig konsert i Göteborg. Under ”Silent Bus...
Read More