Sponsrad: Trendar.nu ny nyhetssajt med fokus på trender

Gillar du att vara uppdaterad med det senaste? Eller är du en person som älskar att lära dig något nytt varje dag? Trendar.nu är en ny härlig nyhetssajt som vill få oss att ta del av spännande ämnen som trendar på internet. På hemsidan kan man hitta färska nyheter, roliga listor, omröstningar och videoklipp som inspirerar och lär oss nya saker.

Trendar.nu påminner mycket om andra svenska hemsidor som Newsner, Omtalat och Aftonbladet. Allt som läggs upp är kanske inte av intresse för alla, men mycket är roligt och faktiskt intressant att snabbt ta del av.

Det som skiljer Trendar.nu från andra liknande sajter är att man som medlem har rätt att publicera sina egna nyheter, listor eller videoklipp för att få till lite spridning till sin egna blogg eller hemsida. När man som medlem publicerar en post kan man ha tur att om den börjar spridas i sociala medier eller på annat håll hamna på startsidan och visas för flera tusen besökare.

Trendar är helt ny och även om release är gjord så menar grundarna att det är 2016 som blir startskottet för sajten. Konceptet har blivit en mycket populär tjänst i USA där sajter som Buzzfeed är en av liknelserna.

Grundarna bakom tjänsten är några av de som innan drivit tekniksajten Revue.se som funnits live sedan 2009. En hemsida som blev väldigt lyckad och de flesta teknikintresserade vet vilken det är.

Det ska bli riktigt skoj att se hur detta går och om Trendar.nu kan ta sig upp på tronen bland alla de andra sajterna som idag ligger omkring över en miljon besök i veckan.

Trendar.nu hittar ni via den följande länken: Trendar.nu

Prova även att skapa ett konto och pubicera något skoj. Troligen är det bra läge att göra det nu i början när sajten kommer dra igång på riktigt i början av januari 2016.

Tags from the story
, , , ,
More from Sebastian Plengier Ehrnfelt

Panasonic-kameror i NEPs första europeiska 4K OB-buss

NEP producerar två matcher per omgång i den schweiziska högsta divisionen under...
Read More