Opens Bond’s World i James Bond Spectre

Opens Bond’s World i James Bond Spectre: Gör er redo för ytterligare en actionfylld och spännande James Bond-film. Denna gång får vi återigen träffa Daniel Craig i rollen som James Bond i den nya filmen SPECTRE som har prämiär på filmduken den 24:e oktober i Sverige.

I handlingen kommer ett kryptiskt meddelande från Bonds förflutna som skickar iväg honom på ett uppdrag för att avslöja en olycksbådande organisation. Medan M bekämpar politiska krafter för att hålla underrättelsetjänsten vid liv skalar Bond bort lagren av svek för att avslöja den fruktansvärda sanningen bakom SPECTRE.

Det är fjärde gången Daniel Craig återvänder som Bond  som James Bond 007. Filmen har premiär den 24:e i Sverige.

Detta inlägg är sponsrat 

Tags from the story
, ,
More from Sebastian Plengier Ehrnfelt

Sponsored video: Volvo Cars – Made by Sweden

This is the new commercial from the Swedish car brand Volvo, “Made...
Read More