Inredningsbutiken Roomly.se lanserar i Danmark

Inredningsbutiken Roomly.se lanserar i Danmark: Den svenska inredningssajten och marknadsplatsen Roomly.se som erbjuder en samling av återförsäljare på en adress. En tjänst som gör det lättare att hitta designmöbler, inredning och annat relaterat till hemmet expanderar och lanserar ny hemsida i Danmark.

Roomly AB har nu stängt sitt första år med mycket fina siffror berättar företaget själv.

– Det har varit ett fantastiskt första år för oss på Roomly AB. Vi har etablerat ett stabil grund i Sverige men också fått uppmärksamhet från våra grannländer. Norge, Danmark och Finland har ökat i besöksstatistiken och flera mail till oss om leveranser kommer från personer där. Många av våra kopplade handlare fraktar också till dessa länder så vi ser en självklarhet att expandera säger Sebastian Plengier Ehrnfelt VD på Roomly AB. 

Under året kan företaget stolt berätta att man gjort en total försäljning på omkring ca 10 miljoner kronor. 10 miljoner som man delat ut till sina kopplade handlare. Affärsmodellen går ut på att Roomly tar en procentuell ersättning på försäljningen så dessa 10 miljoner är inte pengar rakt in i bolaget men fortfarande en märkbar summa för första året.

Roomly expanderar 2017

– 2017 kommer bli ett otroligt spännande år. Först och främst är det första gången vi kommer kunna jämföra siffror med föregående och vi har en massa jobb att utföra som vi är säkra på kommer mottagas med glädje. Våra förhoppningar och forecast är att dubbla föregående års utdelning och omsättning. Vi kommer även att växa i personalkraft säger Sebastian.

Danmark är ett första stopp på den expandering som kommer att löpa under 2017. Fler länder väntar och det hårda jobbet med att hitta rätt partners och butiker till tjänsten är pågående men i helhet redan klar. Det är en löpande process att hitta och skapa nya relationer men grundpelarna i våra länder ligger på bordet.

Ni hittar den danska hemsidan Roomly.dk som fortfarande är under ombyggnad här >>

Den hittar ni den svenska inredningsbutiken.

More from Jacob Engström