Sponsrad Video: Volkswagen – Touareg


Du har säkert inte missat att det nu i november varit snökaos runt om i landet. Speciellt utslagna vart Stockholm där de flesta bilister inte var förberedda. Det samma gällde kollektivtrafiken där bussarna fastnade i snön. Vad är då inte bättre än att ha en bil utrustad med 4-hjulsdrift. Volkswagen har nyligen släppt sin senaste variant av deras modell Touareg. En bil med suveränt grepp och driv. Enastående komfort och exklusiv design. På äventyr eller i vardagen. Med nya Touraeg är du förberedd på allt, överallt.

Med uppdaterad design, utökad standardutrustning och ledande innovationer är Touareg förberedd för alla utmaningar. Till exempel ger fyrhjulsdriften 4MOTION optimalt väggrepp och maximal trygghet oavsett hur vägen mot toppen ser ut.

Gillar du också högteknologi så kan Touareg utrustas med Volkswagens mest innovativa teknologier. Teknologi som bara finns här. Några av dem är:

Kika in videon ovan på nyaTouareg – ingen utmaning är för stor!

Detta är ett sponsrat inlägg från Volkswagen.

More from Sebastian Plengier Ehrnfelt

RAHUL MISHRA WINS 2013/2014 INTERNATIONAL WOOLMARK PRIZE

Rahul Mishra was announced the winner of the 2013/2014 International Woolmark Prize...
Read More