Black Friday – Spara tusenlappar på heminredning

Black Friday – Spara tusenlappar på heminredning: Nu är det snart dags i år igen. Den omtalade shoppingdagen Black Friday närmar sig med stormsteg. En dag när du har chans att göra årets helt klart bästa köp på detaljhandeln. Vi på Modiator tänkte inte tipsa om smarta kläder, elektronik eller annan generell shopping som Black Friday står för. Vi har istället valt att fokusera på en marknad som många glömmer bort när man nämner Black Friday. Nämligen detaljinredning, Heminredning och möbler.

Vad är då Black Friday?

Dagen är en stor amerikansk “högtid” som egentligen bara går ut på att man ska handla billigt. Den inträffar dagen efter den 25:e november och kan ofta vara en jobbig dag att handla på från Sverige på grund av tidsskillnaden. Men då har du tur. Black Friday har tagit sig över Atlanten och blivit en jätte stor grej i hela Norden. Detta betyder att du nu kan handla billigt och fynda produkter även i Sverige. 2016 sägs bli den största Black Friday-dagen i Sverige någonsin då det är så många butiker som nu valt att vara med.

Dagen är också en stolpe för starten av julhandeln. Det är efter denna dag som främst amerikaner börjar handla julklappar samt juldekorera i hemmet.

Heminredning Black Friday

Under många år har dagen varit en stor period för främst elektronikföretagen. Men detta har det blivit ändring på. Nu är det också en jätte dag för övriga detaljhandeln som kläder och inredning på nätet. Vi tänkte passa på att tipsa om att kika in Black Friday inredning som kommer få stort tryck detta år. Det smarta här är att alla inte vet om att inredning och möbler kommer bli så stort som det kommer. Så har du tur och är smart så ser du till att logga in och köpa på dig smarta produkter både till dig själv men också som julklappar.

Julklappar

Ja, det stämmer. Denna dag är en av de bästa på året att fynda smarta produkter billigt online. Därför är det så bra att den infaller innan jul så man får chans att inhandla julklapparna till upp mot 70 procent billigare än ordinariepris.

Lycka till med din upplevelse och se till att vara snabb. Alla produkter är som vanligt så länge lagret räcker!

More from Sebastian Plengier Ehrnfelt

Modern Open Aired House

Modern open aired style with smart finish. This nice looking house designed...
Read More