Roomly.se växer i antalet besökare nu över 100 000

Inredningssajten Roomly.se fortsätter att växa sig större och större. Nu har företaget Roomly AB gått ut med färska siffror för sajten. 

Roomly.se som startades 2014 har nu meddelat att man har uppnått nya nivåer angående statistiken. Sajten ligger nu på 100.000 produktvisningar i månaden. Ett resultat som återförsäljarna på sajten måste tycka om. Det betyder nämligen att deras produkter syns mer för användarna vilket då leder till fler avslut och försäljning.

Roomly.se är en perfekt merförsäljningskanal på nätet som också låter butikerna och återförsäljarna stärka sitt varumärke och skapa nya kunder i främst Sverige men också Norden.

Roomly AB lanserade också nyligen ett nytt koncept, Stily.se är namnet på den sajt som i förra veckan slog upp portarna. Sidan har ungefär samma tänk men inriktar sig på mode och kläder online istället för inredning och design. Den första veckan verkar se bra ut om vi tittar på Instagram och Facebook-kontot. Redan har över 1.200 följare slagit sig samman på deras Instagram, och det ser ut att öka med några hundra om dagen.

Även på Facebook ser vi att följarna börjar strömmar in. Kul tycker vi på Revue.se

More from Sebastian Plengier Ehrnfelt

1957 Jaguar XKSS

1957 Jaguar XKSS Photo: Gordon Calder Price: Auction (Unkown)
Read More