Kläder och mode på Stily.se med över 400 varumärken

Ute efter kläder och mode på nätet? Nu öppnar Sveriges kanske snyggaste modevaruhus på nätet. Stily.se är en hemsida som samlar kläder och mode från världens största och kändaste varumärken. Med samarbeten som Nelly.com, NLY man, Zalando och många fler har sajten samlat på sig över 20 000 modeprodukter från över 400 varumärken. 

Stily.se är en förgrening av Roomly.se som är en liknande sajt med fokus på inredning och design. Roomly.se startades 2014 och har på ett år visat sig vara mycket populär bland inredningsintresserade i Sverige. Förra året delade sajten nämligen ut ca 2 miljoner kronor till de kopplade handlare som sajten har idag.

Så här beskriver grundaren och ägaren av Roomly AB Sebastian Plengier Ehrnfelt Stily.se:

” Vi har sett att klädbranschen och e-handel överlag i det segmentet har ökat otroligt under det senaste 4 åren. Visst finns det idag redan stora sajter med samma intresse etablerade men det är inget vi ser som ett problem. Marknaden är så pass stor så det finns plats för fler aktörer. Vi vill inte heller fokusera för mycket på konkurrenterna utan försöker istället lägga allt krut på vår egna sajt. Detta för att skapa något riktigt bra utan att stressa.” – Sebastian Plengier Ehrnfelt, Grundare av Roomly AB

Här kommer även ett pressmeddelande hämtat från sajten WDC Media Group:

Hitta mode & kläder online på Stily.se: Först var det teknisksajten Revue.se. Sen vart det Sveriges marknadsplats för inredning och design online, Roomly.se. Nu tar företaget Roomly AB nästa steg och expanderar ytterligare. 

Roomly.se som är Sveriges inredningsvaruhus på nätet startades upp för drygt ett år sedan. Idag har sajten ca 70 000 besök i månaden och driver en butik för inredning. I butiken finns några av Sveriges största återförsäljare kopplade, Furniturebox, Ellos, Lagerhaus, Rum21 osv.

Nu tar företaget nästa steg och stiger in på en annan stor marknad, nämligen klädbranschen. Den nya sajten Stily.se är en förgrening till roomly.se och fungerar på ungefär samma sätt. En samlingssajt/marknadsplats för mode & kläder på nätet.

Stily.se hittar ni via följande länk här! Kläder & mode online

Tags from the story
, ,
More from Jacob Engström