Sponsrad Video: Studera vid Svensk Akademi för Norsk Tur


Intresserad av att studera? Då har Svensk Akademi för Norsk Tur en härlig och inspirationsrik utbildning som kanske passar just dig utmärkt.
Vid Svensk Akademi för Norsk Tur har du chansen att öppna många dörrar framför dig. Som antagen till ett utbildningsprogram vid SANT har man också stora möjligheter att utöka sina studier med ett utbyte internationellt som del av studierna. 

Under ditt utbyte finns det många länder och skolor att välja mellan, valet är ditt.

Det finns också många önskade specialiseringar att välja mellan på Svensk Akademi för Norsk Tur. Du kan b.la söka in på Fakultet för praktisk och teoretisk tur, Fakultet för olja, Fakultet för lax och fiske, Fakultet för sport och fritid och Fakultet för tur-kultur.

Har du fler frågor och funderingar om programmen och skolan? Här kommer kanske några svar på dessa.

– Är det intagningsprov för att komma in?

Ja, det är ett intagningsprov för att komma in på SANT. Provet består av en intervju, ett praktiskt prov och ett teoretiskt prov. SANT ser gärna att kandidater visar särskild talang inom tur, i tillägg till ett intresse och ögon för att känna igen tur. Kandidater med norskt påbrå har särskild rätt till intagning.

– Vad kostar det att gå på SANT? Finns det stipendium?

SANT kostar 180 000 svenska kronor om året och ger berättighet till CSN – Centrala Studiestödsnämnden. Studenter med norskt påbrå får speciell rätt till resepengar.

Vill du hitta mer information om SANT kan ni kika på videon ovan!

Detta inlägg är sponsrat

More from Sebastian Plengier Ehrnfelt

The Penthouse from Wolf of Wallstreet for sale

Are you a young investment banker, entreprenour or just a Wallstreet fanatic you...
Read More