Sponsored: Trygghet för människor och samhällen – flyg Gripen

Saab är ett av Sveriges mest välkända företag, men det är inte alla som vet hur våra lösningar används. Med den här tävlingen vill vi bredda kunskapen om vad Saab gör och vad vi står för och öppna upp för dialog kring frågor om säkerhet och trygghet, på så sätt får den svenska allmänheten lära känna oss bättre. En av våra stoltheter som bidrar till ökad säkerhet för just nationer är Gripen, det är en unik produkt som intresserar väldigt många. Därför arrangerar vi nu en tävling där man har möjlighet att vinna en Gripen-flygning.

Att få flyga i ett plan som kan göra 2 Mach är vanligtvis något bara militär personal och speciellt inbjudna får uppleva – men nu ges även den svenska allmänheten denna chansen.

Tags from the story
,
More from Sebastian Plengier Ehrnfelt

Marshall White: 108 Sackville Street Kew

This beauty is located at Marshall White 108 Sackville Street Kew in Australia....
Read More