Sponored: SMAKPROV: DEN STORA SMAKRESAN

Följ med stjärnkocken Björn Frantze’n och bryggmästaren Richard Bengtsson på en unik smakresa genom sommar-Sverige.

Med Richards mikrobryggeri i bagaget ger de sig av längs Göta Kanal på jakt efter nya smakupplevelser. På vägen delar de med sig av sina tankar om mat och öl, filosoferar över smaker och hämtar inspiration och kunskaper från örtexperter, ölhistoriker och tunnbindare.

Resan slutmål är att skapa nya spännande öl. Kommer samarbetet mellan den traditionelle bryggmästaren och den nyskapande stjärnkocken bli välbalanserat, uppfriskande och njutbart? Eller tar beska över?

Besök sajten här: http://mariestads.se/

More from Sebastian Plengier Ehrnfelt

Sponsored video: Volvo Trucks – New film teaser

Volvo Trucks has really succeeded with their viral video campaigns. You remember...
Read More